mandag, juni 16, 2008

Norwegian Wood

Den dagen Mette kom inn i stua å sa at Alanis Morrisette sku spille på Norwegian Wood, fløy pengene ut av kontoen. Denne skulle vi på, alle sammen av oss søstrene.

Så vi startet en herlig dag med buss, og var klar for alt mulig vær. Regnjakke, støvler (Trine tok mine, som for ho sin del da var tre str for store:P), ekstra skift, og det var ikke måte på hvor klar vi var!
Om vi så skulle stått der i snø uten tjukk jakke hadde vi gjort det, men opphold blei det heldigvis!

Om ho var flink spør du? JA! Det var så inn i hampen gøy atte! Ho spilte fler av de gamle favorittene, og det var utrolig gøy å stå forran med gjerdet med mange mennesker i ryggen. Mette og jeg sang og sang, stakkars mennesker rundt oss helt sikkert har øresus i dag pga våre tonedøve sangstemmer! :)
I tillegg til å synge, mestrer denne dama flere instrumenter: gitar (ho hadde den råeste gjennomsiktige gitaren!), munnspill og mm.
Så det var mye å være imponert over :)

Dette her er ett av de beste festivalminnene mine :)
Festival og sommer er stas! :)

6 kommentarer:

Anonym sa...

Hei Silje! Blir bra på Skjærgårds!

kari! sa...

Jeg kllllarer ikke helt å like henne her, jeg. Hoff a meg. Kanskje du skal bruke litt tid på å overbevise meg?:)

Silje sa...

Arne: Jeppsipepsi! Skjærgårds blir kanon :)


Kari: Hehe.. hver sin smak Kari, hver sin smak! Må ærlig innrømme at jeg ikke likte ho så godt før konserten men nå etter hører jeg på musikken hennærs hele tida! Men overbeise deg ska jeg alltids klare vakre!

Marianne sa...

Hei og hå! Ja, nå er sumaren her;) Har du tatt turen til Kragerø for sommeren eller? 14-16 juli jobber jeg i Rakkestad, men har du tenkt å ta turen til oase i Skien uka før? Jeg vurderer å stikke innom en tur den siste helga - 11,12 eller 13 juli. Hadde vært artig å treftes der da;) Ha en strålende sommer -(Û)-

Imma sa...

Åhå, var du og på Norwegian Wood?
misunneliig <3

Silje sa...

Norwegian Wood ar gøy :) Var det noen spesielle du ville se?