søndag, februar 10, 2008

En ny fantastisk og slitsom uke har gått forbi. En innlevering, og to prøver har prega mye av hva tiden har gått til. Men på onsdagen var vi på besøk i fengselet. Utrolig gøy! Jeg hadde så lyst til å legge meg ned på en av de glattcelle sengene og bli bunne fast, men sa i fra litt forseint! Hmpf. Kan vel ikke alltid få i pose og sekk? Men det var så utrolig spennende å se hvordan alt fungerte.

På torsdag etter tentamen var Mamma, Mette, Bror og Guro her noen timer. Det var utrolig koselig. Var veldig morsomt når vi kom inn i matsalen og folk satt med åpne munner for de syns Mette og jeg ligna så utrolig mye. Men ska trygt si til dere at vi er ganske så forskjellige. Både på utseende, skole og karrierevalg. Jeg er gla i Mette, ikke noe med det å gjøre, men vi er ikke så like. Det er bare her på Borgen folk syns det, sådet må være noe Borgensyndrom på en eller annen måte. Borgensfamilesyndrom kanskje?

Fredag kom det mange spente og nysgjerrige tiendeklassinger, førsteklassinger ++ For å se hvordan skolen fungerte sosialt og kanskje ikke alltid fullt så sosialt (Hakke peiling jeg:P) Vi som går på Borgen fra før, løp rundt å var "Faddere". Litt flaut i blandt, nesten. Etter innebandy turnering (Mitt lag kom på tredje plass! Jeg scorte tilogmed mål) og boller på lørdaen reiste de hjem. Dermed gikk resten av dagen min til lovsangskvelden som skulle være på kvelden.
Jeg tror dette ble en bra kveld. Håper virkelig det.Vi er slitne men fornøyde

Utenom denne uka så har en av mine store søstre reist til Mexico, og vil dere lese de sin spennende og morsomme blogg så klikker dere bare her :D http://www.idahildetrine.blogspot.com/

7 kommentarer:

Anonym sa...

Her er alt bra ja, :)
Nynorsk er ikke noe gøy, det skal være visst.

Du da? alt bra?

Silje sa...

I dag har jeg hatt ganske vondt i magen, så det har vært kjedelig! Men er klar for å legge meg tidlig i kveld:P

Syns du jeg og Mette ligner?

Anne Line sa...

Silje!
Går det greit med deg?
Hørtes ut som en litt annen uke, men det er kanskje greit ikke alt går grått. Nå kan man jo virkelig merke hva livet egentlig er: ingen tango på silke.
Men...
Gleder meg til å se igjen deg og de andre til uka :)

Åse-Beate og Mathias sa...

Silje, tro meg, du og Mette ER så like! Hehe ;P. I hvertfall i utseeende.

Jeg savner deg go'jenta mi! Håper du har en fantatisk ferie ^^

Silje sa...

Anne Line: Alt går bedre! Som du sier livet er ikke alltid endans på roser. Men kjenner jeg blir skikkelig sliten. Ska i begravelsen i morra.
Jeg gleder meg til Borgen, og se deg igjen ikke minst.

Åse Beate: Vi er ikke så like. Litt like er vi kanskje, men bare fra nesa og ned i tilfelle:P Noe annet enn smilet vårt føler vi ekke er så veldig likt!
Jeg gleder meg te å vær med deg igjen:D

Dere er så gode begge to:D Jeg mente virkelig det jeg sa te dere på bussen. "Tårer tårer"

Las Chicas sa...

hola chica! når drar dere til peru? lyst til å havne på glattcelle??

trine

Silje sa...

Hola mi hermana:D

Jeg reiser te Peru 12 mars. Onsdag før påskeferien.
Jeg har ikke lyst til å havne på glattcelle, men jeg har lyst til å prøve å ligge i en sånn seng.. Logisk?