fredag, januar 25, 2008

I dag den 25 januar, har både Kristian, Simon og Irene bursdag. Og i morra har Anders bursdag. Nina og Elise hadde bursdag for bare noen dager siden. Og hver enkelt av dere fortjener midtsideoppslag i de største avisene i landet. Jeg kunne gitt masse for at dere egentlig skulle fått en avis oppkalt etter dere!

Men det har seg sånn at selvom dere akkurat har hatt, har eller ska ha bursdag i rask framtid, er det en annen person jeg vil trekke fram.
En person som ikke har bursdag før nærmere sommeren. En jeg har skrivd om før, men som fortjener så mye mer en bare et lite blogg innlegg om seg sjølv.
Jeg burde egentlig bare ha starta en egen blogg om ho for ho betyr så utrolig mye for meg!

Det kommer vel sikkert ikke som noen stor overraskelse at det er Kristine det hele handler om. Kristine du har gjort så utrolig mye den siste tiden. Ting vi aldri ville ha forventa av deg. Du er helt fantastisk! Til stjerner i sikte har du ordna alt! ALT! Husker Kristian sa: "Det er en god jente, utrolig hva ho får til og at ho bare gjør ting. Uten noe mer tull rundt det!"
Kristine det er så sant! Du tar ansvar, gjør det og har tro på at dine tanker og ideer er bra. Det er så godt! (Vet Håvard at du blir en liten smule irritert når jeg bruker de orda men det får du leve med!)

Kristine du kan ikek beskrives med ord. Ikke et eneste ord på denne jord er bra nok. Det er bare små lusne ord som prøver. Jeg setter så pris på dine kvaliteter. Ditt smil som sier: "Slapp av, med meg kan du være deg sjølv" eller "Jeg vil gi deg glede og være en støttespiller i tunge tider". Takk Kristine for at du er min venn! Takk for alt du gjør, har gjort og kommer til å gjøre for meg.
Om du hadde ligget i senga i fem dager,og ville at jeg sku vært der så hadde jeg gjort det. Jeg hadde droppa skole, jeg ville ha blåst i alt som heter karakterer og rydding, fordi ditt vennskap betyr så mye mer.

Du er perfekt, og boken om oss ville ikke blitt noe bra hvis ikke du var i den. Jeg kunne ikke gjort fullt så mye sprøtt hvis ikke du var med på det. Jeg syns det er gøy å gjøre ting med deg, og jeg vil gjerne finne på ting med deg resten av livet!

og du, vi blåser i at alle andre har bursdag før oss! Vi blir en gang atten år og over en gang vi også:D

- Gratulerer på forskudd, på dagen og på etter skudd te alle dere andre!


3 kommentarer:

noe sa...

Silje!
Nå gråter jeg faktisk...
Du er bare best :D Du vet liksom litt for godt hva du skal si!

Uten deg, da er det bare meg! Og det er ikke en god ting... Du er min bedre halvpart xD ;-)

Anonym sa...

Dritkul blogg!

Silje sa...

Gleder meg til neste år Kristine!

Øy Søvde! Du er kul:D