mandag, mars 24, 2008

Livet er herlig!

AAAaaa Peru er herlig dere!


I dag er vi i Cusco.. (Tenker bare paa Et Kongerike for en lama! AAB er du klar for aa se naar jeg kommer tebake? )
Jeg liker Cusco, endelig litt traer og se, foler det bare har vaert or ken saa langt vi har vaert. Naar vi kom ut forste dagen fraza flyplassen folte vi at pustesystemet stoppa , var saa tung luft! Men koser meg :)

I morra er det Macchu Picchu, saa noen dager i regnskogen for vi reiser hjem!
Dere ska tro jeg ikke gleder meg saa mye til det, hehe.

Postivt med aa reise hjem er : Jeg slipper aa bruke mer penger. jeg har tatt heeeeelt av! Ja jeg.. Lommeboka mi er skrapa...

Men ja :) Vi sees om ikke saa lenge!

4 kommentarer:

Stina sa...

Aritg å høre fra Peru!! Nå har vi vært kjempenær hverandre - men vi traff ikke hverandre da.. jaja.. =) Jeg gleder meg til å høre fra turen!! Borgen til neste år også tenker e?! Gleder meg til å treffe deg!! klemklem

Anonym sa...

SILJE STRAND!!! ER DU I PERU, OGSÅ HAR DU IKKE SAGT IFRA TIL MEG??? Hehehe. Du får et oppdrag av meg om du er der fortsatt: Finn en brun lama med sort sveis og bli fotografert sammen med den! (eller en annen lama, for den saks skyld). Lama, lama, lama! Hihi.
KOS deg! Stooor klem fra ponnijenta i Porsgrunn

Silje sa...

Stina: Det var KONGE, skal fortelle alt sammen når du kommer hjem! Maria vurdere Bolivia neste år!! Borgen til neste år vett :)

LINE BRYN JEG BEKLAGER VOLDSOMT OG STERKT!!! Men jeg har egentlig nesten ikke sagt til noen at jeg reiste... Huff og huff.. Skjønte ikke før jeg satte på flyet at jeg ikke skulle være på skolen på tre uker.. Kameraet mitt blei ødelagt på turen, men tror jeg fikk ett bildet med en lama :)
Altfor lenge siden sist, gleder meg til å se deg igjen!

Anonym sa...

SECURITY CENTER: See Please Here