mandag, desember 03, 2007

"Vi holdt på å kræsje jenter"

På lørdag bestemte min kjære far seg for at vi sku reise opp på det nye opplegget Skjærgårds arrangerer: 24 hours! Denne dagen befant det deg i Skien, og er ett opplegg for barn i alderen 9-13 år(Tror jeg:P). Og reiser rundt fra sted til sted, for å treffe barn rundt om i Norge. Virker som et veldig bra konsept, og dette kan bli stort. Men nå var det vel egentlig ikke 24 hours jeg sku skrive om jeg sku skrive om det som skjedde på vei hjem fra Skien.

Vi kjører på E18, og siden dette var min bursdag fik jeg lov te å bestemme kveldskosen. Det blei pizza, for ingen ville lage noe annet mat. Så jeg ringer og bestiller. Vi får beskjed om at om 40 minutt er den klar, det var perfekt timing! Jeg og Trine var kjempe trøtte på bilturen tebake og sovna rett etter min gode telefon samtale, hvor jeg bestilte en kyllingpizza og en skinkepizza "stas"!
Lykkelig uviten om hva som skjer ute på veien, er jeg langt inni drømmeland med mine vakre og søte tanker, og vet at pappa har full kontroll over rattet!

Jeg våkner opp når vi stopper opp ved siden av pissabakeren, hvor pappa begynner å fortelle.
"Ca ti minutter etter at dere hadde sovna jenter, så kom det en bil fra en sidevei i voldsom fart. Personen hadde tydeligvis ikke kontroll. Når bilen kom te enden av den veien han kjørte på, klarte han ikke å bremse. Så bilen stoppe halveis inn i vårt kjørefelt. For at vi sku unngå å treffe den bilen, måtte jeg hive meg inn i motgåendekjørefelt. Heldigvis kom det ingen bil der!"

Jeg skjønte tydelig at pappa var virkelig irritert, for her kunnet det ha skjedd ett trippelkræsj! Jeg satt egentlig bare å lo litt av det, for litt vittig at den dagen du har bursdag kan du ende opp på sjukehuset:P

La oss be om at folk kjører bedre i traffiken!!

2 kommentarer:

Anne Line sa...

Vitti, Silje!

(Nei, jeg sa nok ikke det...)

Idioter som kjører sånn der. Visse folk skulle ikke hatt lappen. Så bra at alt gikk bra. =)

Jeg er faktisk glad i deg, Siljeschnuppa!

Silje sa...

Det er vel min andre skikkelig nærdødenopplevelse:P hehe jeg ler!

Men jaja, tror dere overlever hvis det hadde skjedd!

Men koselig å høre at du er gla i meg Anne Linemor! Du er god :D