torsdag, oktober 04, 2007

--Hos Maria--

Det skjedde sånn at på mandagkveld 23.39 kom jeg meg ned te Kristiansand! Der var Maria og venta på meg, kjære skjønne Maria.
Mandag natt var det gilmore girls. Når vi våkna neste morra var det bare å komme seg te butikken, for det fantes ikke spesielt masse i det huset. Frokost i senga, og gilmore girls! På et tidspunkt lagde vi middag, og så enda mere gilmore girls :D

Sånn i femtida (plussminus) reiste vi ned te Simon. Hvor vi igjen lagde mat og så på film, pluss at vi spilte Bohnanza(Jeg tapte hvertfall, Maria skjønte ingenting)! I sånn tolvtida ellerno(?husker ikke helt..) reiste vi tebake igjen. Hvor det blei nattmat og gilmore girls.

Så på onsdagen fortsatte vi den geniale frokost i senga + gilmore girls. På et tidspunkt bestemte vi oss for å lage smoothie. En artig opplevelse: Det blei vel egentlig en væske, med frosnebær:P Vi skylder på smoothiemaskinen!!

Maria og jeg reiste te byen i verdens dårligste shopping humør. Værre en normalt, ille! Så det å være klar for bussen hjem i sovehumøret, var greit!
Maria fikk ikke smoothieen ned
Vi endte opp med 9 episoder gilmore girls! :D LoooovlyyyHva kan jeg si? Det var herlig!

Har du hatt en ferie?

1 kommentar:

Stina sa...

Så bra! Det er godt du koser deg!! =) Nå er snart ferien over, og skolen igang ja.. For me blei det ingen høstferie i år nei.. Blir ikkje ferie før 26 desember.. Men, tida går fort.
Ha det knall på Borgen, hels kjentfolk og gjør masse sprell!!

Kjempegla i dæ!
klem