tirsdag, september 25, 2007

..en ny dag er over...

Det har nå gått ca 8 måneder siden jeg hadde en "sak/post/innlegg", (kall det nå hva du vil) om hva vi sku bli når vi blei store. Bare å trykke på --> tideligere innlegg --> 2007 januar --> innlegg : en ny kveld er over..

Vi har snakka sammen igjen om temaet, og finni ut at:

Sarah ønsker å være massemorder, men siden ho nå har kjæreste må ho legge de planene litt på is. Sang og musikkspillinga blir høyere prioritert nå, enn det å gå rundt å drepe folk. Det er bare i drømmene...
Åse-Beate står vel egetnlig fortsatt mellom vetrinær og et ukjent andre valg. (Der treng ho hjelp! Hint, hint...)
Johanne som ska bli dyrlege/vetrinær har utvida litt spesialområdet til: Hest, taranteller, pinnedyr, meitemark og sjøstjerner.

Kristine sine planer er vel egentlig ikke spesielt forandra. Det å bli en skjermsparer syns ho virker som en god jobb, for da får ho trent masse. (Siden de røra går fram og tebake). Og det å utdanne seg te kosebamse, virker deilig når ho er lei av treninga. Kan legge seg i senga å bli god og rund!
Randi begynner å godta at ho ikke blir høyere.
Marit er rik og en god lærer, hø? Er ho virkelig det? Ho sier det, men om det er sant.. Hvem vet??

Så er det Anne Line og meg da. Anne Line tar de kjedelige faga i år, mens jeg har bytta over te hakke lettere og gøyere! Jeg koser meg :D Siden planene er å bli nonne eller etterforsker, slipper jeg sånne gyselige fag! Halleluja!
Anne Line skjønner egentlig ikke greia med de kjedelige faga, samtidig som ho skjønner det.. Blir ikke helt klok på ho der jeg:P Ho er jo geek da så, kjemilærer/naturfagslærer passer ho bra til! :P Men hvis alt går i dass, blir vi aerobicinstruktører!

Teorien vår om at Kristine sku bli igjen til slutt i YTNN skar seg fort, og blei den første som blei sparka ut av den, men ho savna klubben litt for mye. Så ho kom tebake igjen!

Anne Line har senka kravet te at gutter ska vær minst 182cm nå! (Men Jørgen, jeg tror fortsatt ikke du har sjangs:P)

11 kommentarer:

Anne Line sa...

Klok på meg? Det er da ikke så vanskelig :) eller?

Men hvor skriver du opp nonneplanene dine? :p

Silje sa...

Åja, glømt.. Ska få skrivd det opp så fort som mulig.. om du he finni ut noen om dine planer?

Anne Line sa...

Nei, svært lite. Kanskje jeg skal bli kjemilærer da, bare for å leve opp til folks formening om min geeking.. :p (not)

Silje sa...

Tanken om å se oss to som aerobicnstruktører er ganske vittig da! Vi gleder oss te hver onsda klokka åtte :P

Åse-Beate og Mathias sa...

Rett og slett et godt innlegg, det må jeg si! Givende og til ettertanke ;P.

Lo godt mens jeg leste da!

noe sa...

HAHA.. høres ut som jeg er super-desp! vitti..

okei, en ting, jeg blei sparka ut fra klubben ja. hvor sårt det enn var! men jeg er ikke med igjen! vil ikke risikere å bli like såra igjen;P

fantastsik innlegg (:

Silje sa...

Det er godt vi tar oss sjølv så seriøst er det ikke det? :P

Sara Angelica sa...

ååååååååååååååh, er ikke DU søt da! takk for kommentar på sida mi! det er kjedelige greier for hadde det ikke vært for at det skjer en del her, så hadde jeg allerede vært borte hos dere hele 2 ganger n!! men kommer alltid noe i veien! :(
klart jeg kommer så fort som mulig!! :D

Anonym sa...

Jeg kan ikke skjønne hva du tenker på Silje! Å bli nonne, seriøst nonne. Fy søren såå øh.. Da kan du aldri gifte deg Silje, vet du det? Det er ikke godkjent fra min side!

Men seriøst asså Silje, halloooo!

Klem lillesøster

Anonym sa...

Tenk hvis du blir forelska Silje!!

Karin sa...

Siljemor! Tusen takk for brev! Utrolig koselig =) =) =) Du og du, du er god du! Hehe. Skal prøve å somle meg til å skrive tilbake snart...! Lenge leve brev i postkassa, det er best altså. Bless bless!