mandag, april 23, 2007

Matte!!!

Jeg har lyst til å finne den mannen (grunnen til at det ikke er en kvinne jeg ska finne er fordi, en kvinne hadde aldri vært dum nok til å gjøre dette.) som fant ut at vi i dette univers ska lære noe om tall som ikke passer sammen og som går i sirkler. Vi har sett siden andre klasse at vi ikke forstår dette surret med pluss og minus, og når vi nå har kommet opp i vg1 så forventer de at vi må kunne sannsynelighet, lineær regresjon, sinus/cosinus/tangens og sånne hyperbler og parabler..

Er det noen som vil hjelpe meg med å finne den mannen, som hadde ekstremt fritidsproblemmer? For han har ødelagt litt i vår alles kjære hjerner. Livet er enda ikke helt ødelagt, men har en følelse av at hvis jeg kommer opp i matteeksamen, så vil livet være ødelagt! Etter uttallige drøftingsoppgaver, har jeg blitt en liten smule flink til å se en sak fra to sider. Når det gjelder matte er det ikke mulig.

4 kommentarer:

Imma sa...

Det var vel en eller annen greker, tenker jeg.
Haha, du er nå søt, da. Men du har så rett, så rett, så rett som en linjal. Ikke som grafen min, med andre ord =p

Silje sa...

men ska vi finne han da eller imma? are you ready? Du er kul og vittig

Anonym sa...

Tall og sånn er egentlig ganske smart, om man skjønner det. Visstnok.

Har selv en fortid på den enkleste mattegruppa fra ifjor, men var en ræser på sinus, cosinus og tangens i min tid, det skal jeg ha.

Jeg er glad jeg slipper unna reformen.

Silje sa...

ja det burde du være. men siden du er så fantastiskt flink høres det ut som ska jeg komme til deg og spørre om hjelp jeg;)