mandag, april 23, 2007

Matte!!!

Jeg har lyst til å finne den mannen (grunnen til at det ikke er en kvinne jeg ska finne er fordi, en kvinne hadde aldri vært dum nok til å gjøre dette.) som fant ut at vi i dette univers ska lære noe om tall som ikke passer sammen og som går i sirkler. Vi har sett siden andre klasse at vi ikke forstår dette surret med pluss og minus, og når vi nå har kommet opp i vg1 så forventer de at vi må kunne sannsynelighet, lineær regresjon, sinus/cosinus/tangens og sånne hyperbler og parabler..

Er det noen som vil hjelpe meg med å finne den mannen, som hadde ekstremt fritidsproblemmer? For han har ødelagt litt i vår alles kjære hjerner. Livet er enda ikke helt ødelagt, men har en følelse av at hvis jeg kommer opp i matteeksamen, så vil livet være ødelagt! Etter uttallige drøftingsoppgaver, har jeg blitt en liten smule flink til å se en sak fra to sider. Når det gjelder matte er det ikke mulig.

5 kommentarer:

Imma sa...

Det var vel en eller annen greker, tenker jeg.
Haha, du er nå søt, da. Men du har så rett, så rett, så rett som en linjal. Ikke som grafen min, med andre ord =p

Silje sa...

men ska vi finne han da eller imma? are you ready? Du er kul og vittig

Anonym sa...

Tall og sånn er egentlig ganske smart, om man skjønner det. Visstnok.

Har selv en fortid på den enkleste mattegruppa fra ifjor, men var en ræser på sinus, cosinus og tangens i min tid, det skal jeg ha.

Jeg er glad jeg slipper unna reformen.

Silje sa...

ja det burde du være. men siden du er så fantastiskt flink høres det ut som ska jeg komme til deg og spørre om hjelp jeg;)

Anonym sa...

情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風,伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫