søndag, april 26, 2009

Russetreff i KragerøJada! Nå er vi kommet hjem fra russetreff i Kragerø :)
Stor stas var det å være hjemme i vår vakre perle, det må jeg innrømme!

Fredagskvelden med Garness var fantastisk, må virkelig si at disse jentene har fortsått hva god musikk er!

På lørdagen våkna jeg frisk, rask og klar for nye utfordringer. Så Åse-Beate, Anne Line og jeg tusla fra pappa til hallen for å være med på formiddagsmøte. Midt under møtet fikk jeg melding av Trine om jeg kunne komme til ho etter talen, og da blei jeg litt sånn smålig bekymra for at jeg måtte jobbe. For denne helgja her skulle jeg ha fri! Det var hvaffal planen :)
Så jeg kommer meg bort til festivalkontoret, og spørsmålet er ikek vanskeligere enn som så "Kan du lede Russeparaden fra hallen til Blindtarmen?", jeg trekker litt på smilebåndet å tenker, "Godt det ikke var noe værre!", "Jepps, det kan jeg gjøre Trine! Alltid kjekt å gå forran vettu ;)"

Så var da greia, jeg skulle få 500 russ fra Hallen til lille torvet. Mmm, Sørlandet hang langt etter i perioder. Mens Øst var godt representert rett bak meg, og resten av Krussestyret som jeg aldri før har møtt!
Veiene i Kragerø er litt kronglete, og må si at jeg ikke hadde full kontroll. Å når det kom en svært lift i veien, da tenkte jeg bare "Lykke til, om bilene kommer forbi her!"


Men vi kom oss ned, og RusseOL-09 var i gang! Nord-Norge viste sin styrke opp til flere ganger, og vant lett RusseOL med vår kjære Eivind i spissen. Utenom så klarte jeg og Solveig så klart å bli synlige på en eller anna måte, så vi joina inn på paintball konkurranse. Greia var å løpe fram på brygga, hente en pose med premie og komme tilbake uten å bli skyti så mye på.
Vi kom oss unna med noen store blåmerker. Mitt er nå på dagsdato like stort som en appelsin!


Utover dagen var det seminarer, og nye konserter! Humming People blir bare flinkere og flinkere :) LateNight service i kjerka var utrolig koslig, og steminga under talentkvelden på Bedehuset etterpå var upåklagelig god!

Med litt lite søvn alle mann så fylte vi kjerka igjen i dag kl. 11, for det var avsluttningsmøte. Beste delen der var når strømmen gikk, for uten stæsje, pynten og all perfekthet fikk vi fokuset bort fra scenen og opp til den som fortjener all ære!

Etter kjerka dro vi hjem til mamma, var nesten 40 stk som satt ute på gressplenen, hoppa på trampolina eller løp rundt med vanngevær! Vi grilla, spiste is og kake i godt vær :)