lørdag, oktober 04, 2008

God høst ferie!

Jeg har hatt en herlig høstferi!I Kristiansand møtte jeg både Maria og Hilde. Godt å se Maria igjen, før ho nå har reist te Afrika og ikke vet helt å ho ska gjøre.
Fantastiskt å se Hilde, slumpe på pannekakerøra og være med en som er like gla i shopping som meg. " ÅÅ jeg blir sprø av å være i en butikk. Kan jeg ta den første genseren jeg finner?" Vi fikk også møtt Leif Tore, Kikka og Jens Halvor! Godt å se at folk har det bra!


"Jeg liker høst!"


Hjemme i Kragerø møtte jeg jo pappa da, og dagene etter har jeg vært hos mamma. Godt å se småsøsken igjen. Jeg fikk vaska huset, og jeg liker å vaske. Noen kaller meg sprø, andre sier at jeg er ett godt koneemne pga det. Jeg sier at jeg liker det pga at jeg synes det er godt å gjøre noe nyttig. Å se det bli reint og mennesker blir glade. Jeg vet at mamma setter pris på det, og jeg vil mer enn noe annet gjøre mamma glad!Når Mette kom hjem fikk jeg farva håret mitt og jeg har fått pusla! Maaasse :) To puslespill! Det er godt å pusle, akkurat som når jeg vasker eller lager album, jeg kan gjøre noe og tankene kan få lov til å fly litt.Og i går kveld fikk jeg vært med Martine! Den lille søte skrumpete poteta mi!
Du er herlig!


Og nå gleder jeg meg til å sove og drømme søtt.
For som Humlesnurr sier i Harry Potter tre (som forøverig Mette og jeg så den ene kvelden) "Når vi drømmer entrer vi en verden, som er kun vår egen. Hvor vi kan gjøre hva vi vil" og jeg vil drømme meg til Harry Potter land!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Det er jammen ikke verst Silje! Men,du gjør meg nå glad selv uten å vaske gulv også da :) Nå blir det mest spennende å se om denne kommentaren kommer "inn",da kan du i så fall vente deg fler:D mamma

Silje sa...

Jippi! Du klarte det mamma. Neida! Men kommentaren kom inn hvaffal


Jeg liker å gjøre deg glad!

frua i tua - Langtangen sa...

Så flink du er som vasker.
Jeg har lova mammaen min og lage middag hjemme idag til pappa, mamma og meg.
Synnøve skal ikke være hjemme, så det blir vel kanskje fisk eller wok tenker jeg..
Du kommer på BGF?

Silje sa...

Å så deilig da! Kjenner jeg savner å spise wok. har aldri det på borgen... Mhmm!

Du jeg kommer faktisk ikke på BGF i år for vi ska ha særemne framføring her den helgja. Så jeg må være på skolen. Du kan komme på besøk te meg den helgja og se "musikal/skuepsillet" vårt:)