mandag, juli 16, 2007

Elisabeth sin jentebursdag

Elisbaeth's bursdag var en artig opplevelse. For det første var vi bare jenter, så dette kunne fort ende i en krangel, eller så klarte vi å holde oss unna alle slags spydigheter. Jeg for min del hadde gode forhåpninger til kvelden, og se folk igjen jeg ikke har sett på lenge er alltid stas!
Jeg kom dit som alltid litt seint(bare litt), inne på kjøkkenet skjæres en frukt salat til 25 mannfolk! Vi var bare 8 spinkle jenter. Jeg tror vi nesten hadde klart å spist det opp, hvis det var det eneste denne kvelden hadde å by på, men vi startet den med alle slags mulige oster og kjeks: to forskjellige blåmuggoster, brie, tomatost, krydderost, urteost med champingjong +++. (jeg smakte på alle!) Så når vi sku starte på fruktsalaten var vi i grunn ganske så mette.
Så forflytta vi oss to meter til sofaen. Starta med en slags hviskelek, og gikk over til nødt,sannhet eller prosent(skala:P). (hvorfor? vi mimra litt først over hvor vi hadde den leken, og så var vi litt hypre alle mann.) Elisabeth var som alltid slem mot de fleste, Janina og Henriette fikk gjennomgå hardt! (Da på sannhets spørsmåla og på en sang Henriette måtte synge.)
Men Henriette klarer ganske så lett å ta igjen, "Elisabeth, du må spise blåmuggost for hver gang du sier ja eller nei resten av kvelden. Og det blir større biter ost for hver gang!" Elisabeth tok imot utfordringa, og det ble noen ostebiter av den vonde blåmuggosten! Vi koste oss:D hehe
Den kvelden avsluttet uten krangler, bare nesten oppkast fra Elisabeth sin side! Konge!3 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg vil herved advare alle dere der ute om å prøve å spise for mye blåmuggost, uten kjeks/brød, på en gang! Ellers en veldig vellykket kveld=)

Anonym sa...

dette var en fin kveld:D

Anonym sa...

oj, skreiv feil på navnet mitt:D hehe