lørdag, desember 23, 2006

lille julaften...


lille julaften ja, klokka er snart elleve, og jeg er dødstrøtt! fant i grunn ut at det har skjedd så mye i dag, at dette bare må skrives. startet med at den siste lille ting av en julegave måtte kjøpes klokka ni, før vi fartet av sted til drangedal, for å spise julegrøt med mandel(som lise fant) hos oldemor! vår gode tradisjon som setter oss i julestemning. etter to timer, kom flere parter av familien på besøk, som vi ikke hadde sett på år! hehe...
videre førte veien oss til mormor og bestefar. hvor en ny prat om hva fremtiden vil bringe var samtale emne. bestefar var i sitt ess!
på veien hjem sov flere av oss, pga sein kveld dagen før. (her tror jeg ikke detaljer skal skrives) :P vi stoppet hos pappa, hvor vi spiste litt mat igjen, og pyntet tre. vi hadde en flott samtale ved matbordet. hvor ole martin fant ut at det var så greit å spise en brødskive med brunost, når han var på fjell tur.. for det var jo så mye sukker i den, at du fikk sånne bølgedaler (som det vel heter.) jeg og pappa fant ut at spiste man en brødskive med brunost på fjelelt ville ikke sukker nivået gå ned før du gikk nedover (ikke oppover) på andre siden av fjellet!
så for å si det kort, brunost og brødskive på fjellet er topp!!
vi kom oss til mamma med store lass av gaver, skjønnheten og udyret ble satt i videospilleren, vi har pynta to trær og så dagen er mer eller mindre over!

sondre og jeg er klar for jul!
----et år er snart over, et nytt er på vei---

Ingen kommentarer: